«Avbrekk» i arbeidsdagen

Ringvoll BHT sine fysioterapeuter har utarbeidet en kort film, «avbrekk i arbeidsdagen». Det er et avbrekk med gode øvelser for å øke sirkulasjon og bevegelighet i armer, skuldre og nakke for bl.a. ansatte som jobber på hjemmekontor, men er fine for alle andre også. Øvelsene forebygger muskel-, skjelettplager og spenningshodepine. Programmet kan gjerne gjennomføres en gang om dagen, i tillegg kan enkelte av øvelsene man kjenner gjør godt, gjøres flere ganger om dagen, for å løse opp stiv nakke eller skuldre.

Pris for tilgang til alle ansatte i deres virksomhet for ett år:

Under 10 ansatte           kr    950,-

10-49 ansatte                  kr 1 500,-

50-250 ansatte               kr 2 000,-

Over 250 ansatte           kr 2 500,-

Vi tilbyr også fellestrening/avbrekk på Teams med «live» instruktør. Erfaringer viser det bidrar til å styrke det psykososiale arbeidsmiljøet samtidig som det er godt for kroppen.

For mer informasjon og bestilling; ann.kristin.aaboe@ringvollbht.no