Viktig informasjon til Ringvoll BHTs kunder

Ringvoll bedriftshelsetjeneste blir en del av Aktimed Helse

Denne uken ble det kjent at Frisk Gruppen AS, som fra før eier Aktimed Helse as, kjøper Ringvoll bedriftshelsetjeneste AS. Med dette blir vi samlet en enda sterkere landsdekkende helseaktør som leverer bedriftshelsetjeneste, medisinske tjenester og konsepter innen trening og fysisk aktivitet. Aktimed Helse skal være en foretrukket partner for våre kunder som tilbyr et helhetlig og kostnadseffektivt helsekonsept.

–  Med mange dyktige fagfolk med lang erfaring og høy kompetanse vil vi nå sammen utgjøre et av de største fagmiljøene i Norge innen arbeidshelse. Dette vil styrke vår målsetting om å være best på helsefremmende arbeidsplasser og være en faglig sterk partner og leverandør til våre kunder, sier direktør i Aktimed Helse, Rikke Sivertsen Dahl.

Frisk Gruppen, som er eid av Falck, har de siste årene bygget seg opp innen områdene Arbeidsinkludering, Spesialisthelsetjeneste og Bedriftshelsetjeneste. Med Ringvoll BHT på laget vil bedriftshelseområdet i Aktimed Helse bli ytterligere styrket gjennom et sterkt faglig team i Ringvoll BHT og få en vesentlig og viktig størrelse i Østfold.

– AktiMed Helse og Ringvoll BHT har en lik filosofi om sterk faglighet, stor servicegrad og høy kundetilfredshet.  På sikt vil styrkingen av Aktimed Helse gi oss mulighet til å tilby enda bedre helsetjenester fremover. Samtidig skal vi opprettholde dagens servicenivå og nærhet til våre kunder, sier daglig leder i Ringvoll BHT, Laila Torp.

– For våre kunder mener vi dette vil ha positive effekter. Mest av alt vil veldig mye være som før, alt det gode skal bevares og vi vil fortsette å være til stede lokalt som nå. Dette gir oss et vesentlig større fagmiljø og en større leveransekraft totalt sett og ved alle våre lokasjoner. Vi håper at våre kunder vil oppleve denne styrkingen som positiv, sier Torp.

Vi skal nå bruke de neste månedene på å gjennomføre integrasjonsprosessen på en klok, inkluderende og tålmodig måte. Vi vil bruke tid på å samkjøre selskapene med tanke på våre kunder og vår samlet kompetanse. Vi skal kartlegge «beste praksis» og samle det beste fra begge selskapene i en felles plattform i Aktimed Helse.

Hvis dere har spørsmål til oss vedrørende dette er det selvfølgelig bare å ta kontakt med oss eller direkte til daglig leder i Ringvoll BHT Laila Torp, laila.torp@ringvollbht.no , tlf. 977 28 793, markeds- og administrasjonsleder i Ringvoll BHT Cecilie Halvorsen, cecilie.halvorsen@ringvollbht.no, tlf. 924 81 070 eller til Regionleder i Aktimed Helse region Oslo/Viken, Marit R. Kongtorp tlf. 483 16 930, marit@aktimed.no.

Beste hilsen fra

Rikke Sivertsen Dahl
Daglig leder
Aktimed Helse

Marit R. Kongtorp
Regionleder
Aktimed Helse

Laila M. Torp
Daglig leder
Ringvoll BHT